سلام
یکی از ابزارهای سنجش پیشرفت تحصیلی دانش آموزان استفاده از چک لیست هستش . در چک لیست کلیه مواردی که از یه دانش آموز انتظار میره از یک کتاب درسی یاد بگیره لیست میشه ، معلم وقتی از یه دانش آموز سوالی رو پرسید ، نتیجه رو در چک لیست مربوطه یادداشت میکنه ، این یادداشت کردن مشخص میکنه که هر دانش آموز چه مواردی رو یاد گرفته و در چه مواردی نیاز به مطالعه و تمرین بیشتر داره .
بنده این چک لیست ها رو برای اولیای علاقمند آماده کردم ، روش استفاده از این چک لیست های مخصوص اولیا، بسیار ساده است . اهداف کتاب ها در ریاضی بر اساس صفحه و در سایر کتب بر اساس درس طبقه بندی شدند . فرض کنیم ولی یه دانش آموز می خواد درس دوم کتاب مطالعات رو از فرزندش بپرسه ، فایل چک لیست درس مطالعات رو باز میکنه ، در صفحه اول به بخش درس دوم مراجعه می کنه .
- بهترین روش های شاد کردن خود
- روش های مدیریت غم و انده خود
- ترس های به جا
- ترس های نا به جا
- با ترس چگونه برخورد کنیم ؟
موارد نوشته شده غیر سوالی رو به صورت زیر از بچه ها باید پرسیده بشه :
- یعنی چه ؟
- توضیح بده .
مثال :
در مورد ترس های به جا توضیح بده ؟ یا چه ترس هایی به جا و درست هستند ؟ یا ترسیدن از چه چیزهایی درسته و ما باید واقعا از اون ها بترسیم ؟ و ...
نتیجه رو هم بنده پیشنهاد می کنم به صورت + و - یادداشت کنید . + برای سوالاتی که درست جواب میدن و - هم برای سوالاتی که به درستی جواب نمیدن ، موارد 50 50 رو هم با یه علامت دیگه باید یادداشت کنید . به این صورت هر ولی دقیقا می دونه که فرزندش در چه زمینه های نیاز به کار بیشتر داره .
چک لیست ریاضی پنجم برای اولیا
حجم: 330 کیلوبایت
چک لیست علوم پنجم برای اولیا
حجم: 238 کیلوبایت
چک لیست فارسی پنجم برای اولیا
حجم: 289 کیلوبایت
چک لیست قرآن پنجم برای اولیا
حجم: 202 کیلوبایت
چک لیست مطالعات پنجم برای اولیا
حجم: 347 کیلوبایت
چک لیست هدیه های آسمان پنجم برای اولیا
حجم: 482 کیلوبایت
موارد بیشتر :
دانلود طرح درس و چک لیست